Over Next Level Freelancer

Next Level Freelancer is ooit begonnen als ‘Train to freedom’. Nu een een snel groeiend start-up bedrijf dat al meer dan twee jaar actief is als trainingsbureau in hartje Utrecht. We hebben deze pagina gemaakt omdat wij het belangrijk vinden, dat jij weet wie we zijn en wat we doen.

Onze missie & visie

Veel mensen zitten niet op hun plek, ze ervaren het gevoel van een bore-out. Freelancen brengt dat waar veel mensen naar verlangen: vrijheid, afwisseling, echte waardering van klanten, financiële onafhankelijkheid en een goede werkbalans. Helaas is het nog voor veel mensen lastig om de overstap met zo min mogelijk risico te maken. Maar hoe bereiken we dit? Freelancen is gemeengoed in Nederland, er zijn veel bedrijven heavily IT dependent met als gevolg; krapte op de arbeidsmarkt wat leidt tot veel vraag naar freelance IT’ers.

Oprichter en trainer van Next Level Freelancer Erik van Duijn weet met zijn persoonlijke achtergrond wat het freelancen allemaal kan brengen; afwisseling, het kiezen van je eigen projecten, meer inkomsten en dat waar het veel mensen om gaat, vrijheid. Wij helpen je met alles wat te maken heeft met het freelancen en weten dus wat het je allemaal kan brengen. Doordat wij dit weten, willen we zo veel mogelijk mensen de kans geven op een vrijer leven met zo min mogelijk risico. Zo willen we jou zo snel mogelijk bestendig maken. Dat wil zeggen; zorgen dat je niet bespeeld wordt door bureau’s en je altijd een solide stroom opdrachten hebt.

Wie zijn wij?

Oprichter & trainer

Erik van Duijn

Erik geeft al ruim twee training in hoe je het best de overstap vanuit loondienst naar het freelancen kan maken en is de 0prichter van NLF.

Web-
development

Leonard Kalkman

Doet alles wat te maken heeft met webdevelopment, is programmeur en tevens de eigenaar van Webtelligo.

Fiscalist &
Boekhouding

Ingrid Gagba

 Verzorgd onze boekhouding en geeft antwoord op al je vragen omtrent administratie.

Content marketing

Tygo Vermeulen

Houdt zich bezig met alles omtrent de content marketing en social media.

Partner support

Max Keetman

Doet onderzoek naar de verenigbaarheid van freelancers en is verantwoordelijk voor de partner support.

Community Support

Tadeusz Stolte

Ondersteunt het proces van de instroming van nieuwe leden en helpt bij het 

Over Erik van Duijn

In 2018 won Erik van Duijn (voormalig Freelancer, nu eigenaar en trainer bij NLF) de Freelancer of the Year inspiratie prijs. Inmiddels is Erik met Next Level Freelancer al meer dan twee jaar actief als trainingsbureau en heeft hier al veel positieve feedback op ontvangen.

Benieuwd naar alle positieve feedback? Check onze ervaringen pagina! 

Je kent ons ook van;

Awards, keynote speeches & publicaties
Video afspelen

Ontvang onze Syllabus