FREELANCEN, ZONDER TUSSENKOMST VAN BUREAUS

WIJ HEBBEN HET PLATFORM ONTWIKKELD Dat BUREAUS OVERBODIG MAakt. LEES HIERONDER HOE WIJ DAT DOEN.

Hoe werkt het?

Freelancers zijn nu vaak genoodzaakt om zaken te doen met bureaus en tussenpersonen die eigenlijk niks toevoegen aan het proces, behalve een groot netwerk. Als wij ons verenigen hebben wij een net zo groot of zelfs groter netwerk.

Wij zijn het platform dat alles en meer biedt dan deze bureaus. Tegen een lage prijs en waarbij jij de regie houdt.  

Iedereen betaalt een maandelijkse contributie en hoe meer je bijdraagt aan het platform hoe goedkoper jouw deelname wordt, je kunt zelfs maandelijks geld verdienen als jij een bijdrage levert aan het platform en andere freelancers helpt. Verderop deze pagina vertellen we je alles over de maandelijkse kosten. 

Opdrachten bij de eindklanten regelen we met elkaar, in plaats van via bureaus, dat is de meerwaarde. Als je een opdracht regelt voor een ander lid dan ben je zelfs gratis lid en verdien je geld aan het platform. Ook als je andere leden voordraagt als lid ontvang je voordelen.

Daarnaast doen wij nog veel meer voor freelancers. Ontdek het op deze website. Mocht je nog vragen neem dan contact met ons op!

HET PLATFORM

Opdrachten uitwisselen

Wij bieden het platform waar freelancers met elkaar opdrachten kunnen uitwisselen tegen een eerlijke en transparante vergoeding. 

Geen bureau’s meer die hoge bedragen vragen voor de bemiddeling

Trainingen geven en volgen

Wil jij jouw kennis overbrengen door een training te geven of wil je een training volgen? Wij brengen vraag en aanbod samen en faciliteren de training. 

Community / Forum

Als freelancer sta je er vaak alleen voor en moet je zaken zelf oplossen. Met onze evenementen en forum zorgen wij dat freelancers samen sterk staan! Op deze manier kun je met andere freelancers vragen uitwisselen en sparren over hoe je bijvoorbeeld het beste jouw uurtarief uit onderhandeld.

En nog veel meer....

Naast deze toffe features willen we jou nog veel meer bieden zoals: collectiviteitskorting, ondersteuning waar we behulpzaam kunnen zijn, hulp bij administratie en de organisatie van evenementen.  Zodat jij lekker kan freelancen! 

Wie zijn wij?

Erik van Duijn

Mede-oprichter

Met Next Level Freelancer help ik al jaren mensen om de overstap te maken naar het freelancen. Met dit concept hebben we ook de “Freelancer of the Year” award gewonnen en lukt het deze (startende) freelancers nu ook om binnen te komen bij eindklanten zonder tussenkomst van bureau’s.

Door die kennis, mijn ervaring in recruitment en achtergrond als freelancer weet ik dat bureau’s niet meer nodig zijn en ben ik ervan overtuigd dat freelancers samen als community veel beter werken. Daarom, en simpelweg vanwege het financiële voordeel, geloof ik heilig in ons platform.

Wil je meer over mij te weten komen lees dan onze visie!

Erik-Jan Roza

Mede-oprichter

Na bij een detacheerder te hebben gewerkt, ben ik gestart als freelancer. Ik wilde graag zelf mijn opdrachten regelen. Hierbij verbaasde ik me over de hoge bemiddelingsprijs. Na een aantal ervaringen met tussenpersonen en bureaus ontstond het idee om freelancers te verenigen en zo op een eerlijke manier opdrachten uit te wisselen.  

Vanuit de overtuiging dat we freelancers hiermee echt kunnen helpen en bureaus overbodig zijn, maak ik dit platform tot een succes. 

Wil je meer over mij te weten komen lees dan onze visie!

LIDMAATSCHAP

LIDMAATSCHAP

Volledige toegang
€59
50,- per maand
  • Opdrachten inzien en plaatsen
  • Trainingen volgen en plaatsen
  • Toegang tot forum en kennisartikelen
  • Netwerkborrels
  •  
full access

OP OPDRACHT

Zodra je een opdracht krijgt via het platform
3,63 per uur
  • 600,- per maand

GELD VERDIENEN

Zodra je een opdracht voor iemand anders regelt krijg jij € 300,- per maand. 

Indien je een vriend aandraagt en deze wordt lid, dan krijgen jullie beiden 1 maand gratis lidmaatschap. 

CONTACT

Adres

Next Level Growth
Maliebaan 89
3581 CG, Utrecht

E-Mail

Roza@nextlevelgrowth.nl

Telefoon

Erik-Jan Roza: 06 25 68 28 12
Erik van Duijn: 06 11 91 70 23

Aanmeldformulier


Na aanmelding nemen we contact met je op voor een kennismaking 

Verzend een
bericht

Ontvang onze