8858a1d3-8acf-4888-b33f-9501d3dcfb4a

Max Keetman - Business administration

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Max, ik ben in 2016 begonnen aan de opleiding Automotive Business Management aan de IVA Driebergen. In het laatste jaar van deze opleiding is het zaak dat je een scriptie schrijft over je stage bedrijf gedurende de periode dat je stage loopt. Op die manier zit je er midden in en wordt het onderzoek doen een stuk actueler dan wanneer je je scriptie in het semester na je stage moet schrijven.

Wat was je leukste moment bij NLF?

Het kunnen sparren en meegenomen worden in discussies als volwaardige collega in plaats van onwetende stagiair is iets wat ik als zeer positief heb ervaren. Op dat soort momenten wordt er oprechte waarde aan je mening gehecht iets wat vertrouwen wekt en een positief gevoel geeft.

Waarom zou je het aanraden om bij NLF stage te lopen?

Als je opzoek bent naar een jong bedrijf waar je met enige mate zelf je leerdoelen kunt bepalen, dan is NLF een ideale plek om dat te doen. Door de structuur van het bedrijf zijn lijntjes kort en heeft iedereen de mogelijkheid om zijn mening te laten horen. Sterker nog hier wordt met regelmaat om gevraagd.

“Het belangrijkste wat ik hier heb geleerd is dat ik een veel beter beeld heb gekregen welke richting ik op wil na mijn opleiding”

En nu, wat zijn je vervolgplannen?

Door met Erik te bespreken wat mijn idee van de toekomst is hebben we samen kunnen kijken naar een goede vervolgstap. Ongeacht wat mijn doel was, Erik staat altijd klaar met weloverwogen en oprecht advies. Dit heeft tot een duidelijk beeld geleid om zodoende mijn pijlen effectief te kunnen richten. Zoals het er nu naar uitziet blijf ik nog een tijdje bij Next Level in dienst, als partner support en zal ik een deel van de instroom op me gaan nemen om Erik zo meer tijd te gunnen de focus op de partners te leggen.

Ontvang onze Syllabus