IMG-20190906-WA0015

Tadeusz Stolte - (Junior) accountmanager

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Tadeusz en ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding tweetalig (Junior) Accountmanagement. De afgelopen 5 maanden heb ik stage gelopen bij Next Level Freelancer, en dit met succes afgesloten.

Wat is het belangrijkste wat je bij ons hebt geleerd?

Het belangrijkste wat ik hier heb geleerd is; zelfontwikkeling. Je loopt stage omdat je beter wilt worden in wat je doet. Dit doe je door veel feedback te vragen en te verwerken, verantwoordelijkheid te nemen en je te concentreren op je werk. Daarbij weet ik nu ook veel beter van wat ik in de toekomst wil gaan doen en weet ik ook zeker dat de ervaring die ik hier bij Next Level heb opgedaan invloed zal hebben op mijn toekomst.

“Een stage bij Next level Freelancer was anders dan anderen omdat hier echt werd gekeken naar waar ik persoonlijk graag goed of beter in zou willen worden”

Waarom zou je het aanraden om bij NLF stage te lopen?

Ik raad het zeker aan om stage te lopen bij Next Level Freelancer omdat je echt de mogelijkheid krijgt om toffe dingen te doen. Daarbij werk je in een leuk team en kan je gewoon lekker jezelf zijn.

En nu, wat zijn je vervolg plannen

Ik wilde altijd al bij de politie en dat is ook precies waar ik nu mee bezig ben. Ik zit momenteel in de selectieprocedure voor de opleiding tot agent.

Ontvang onze Syllabus