Profielfoto Tygo

Tygo Vermeulen - Content marketing

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Tygo, 17 jaar en Marketing stagiair bij Next Level Freelancer. Ik zit nu in het tweede jaar van mijn studie internationale marketing communicatie en hiervoor moet ik elk jaar een geschikte stage zoeken bij een bedrijf die deze functie aanbiedt.

Wat is het belangrijkste wat je bij ons hebt geleerd?

Gestructureerd werken was voor mij echt een issue. Door goed te plannen leer je gestructureerd te werken. Maar hoe doe je dat, goed plannen? Aan het begin van de dag hebben we een stand-up waarin we allemaal vertellen waar we mee bezig zijn of het liefst vandaag af willen hebben. Als je doel dus niet behaalt is, heb jij je dag niet goed ingepland. De volgende dag krijg je dus weer de kans om het opnieuw te proberen.

“De gezellige praatjes tussendoor en vervolgens als team echt willen knallen en presteren zijn de leukste momenten”

Waarom zou je het aanraden om bij NLF stage te lopen?

Een stage bij Next Level Freelancer is anders dan andere stages omdat je hier meer verantwoordelijkheid draagt over je eigen taken. Daarbij werk je samen met een gezellig team en is er op zijn tijd ook ruimte voor een lolletje. Je krijgt de verantwoordelijkheid die je zelf aankan en is er genoeg te doen, dat maakt de stage uitdagend! 

En nu, wat zijn je vervolg plannen

In deze stage heeft NLF mij verder geholpen met het maken van de juiste keuze betreft mijn verdere carrière. De taken die ik moest uitvoeren waren interessant genoeg om hier een vervolgopleiding in te gaan doen.

Ontvang onze Syllabus