ERVARINGEN & RESULTATEN

We helpen intussen al meer dan drie jaar mensen te starten met freelancen en we hebben dan ook  al veel positieve feedback ontvangen. Om onze successen en positieve feedback met jullie te kunnen delen hebben wij deze pagina gemaakt zodat jij een beter beeld krijgt van wat anderen van ons vinden. 

TESTIMONIALS

ERVARING

Rowan Koppens

Rowan Koppens

In 2018 ben ik best een tijd bezig geweest met wat een nieuwe stap voor mij kon zijn qua carrière. Ik heb een aantal gesprekken gevoerd bij bedrijven, maar het idee om me weer voor langere tijd aan 1 van deze bedrijven te binden stond me tegen.
Erik benaderde mij toevallig via LinkedIn of ik interesse had om te gaan freelancen. Daar had ik zeker wel eens over nagedacht, maar ik wist niet goed hoe ik dit aan moest pakken.
Na een eerste kennismaking met Erik had ik er meteen een goed gevoel bij, ik heb vrij snel besloten om de samenwerking aan te gaan. Eind juni tekende ik de overeenkomst bij NLF, half augustus had ik mijn eerste opdracht binnen bij Royal Schiphol Group!
Wat ik erg fijn vind is dat Erik je gedurende het hele proces bijstaat, het is best een grote stap en ik heb er veel baat bij gehad om met hem te sparren en al mijn vragen te kunnen stellen. Zeker niet alleen in het beginstadium, maar juist ook gedurende mijn eerste jaar als zzp’er. Mijn deelname aan het NLF programma loopt af en ik wil Erik nogmaals bedanken voor zijn inzet en hulp. Zonder jou had ik deze stap niet gezet!

WALL OF LOVE

Wanneer je start in ons trainingsprogramma helpen wij jou met alles wat te maken heeft met de overstap. Het leukste zijn natuurlijk de tussentijdse momenten dat we daar feedback over krijgen. 

hypotheek aflossen freelancer

JOUW MENING TELT!

Heb jij ons trainingstraject of een van onze workshops gevolgd? Wij willen graag weten wat jij er van vond! Klik op de Facebook knop hieronder en laat een review achter.

Share on facebook
Facebook

Ontvang onze Syllabus