ERVARINGEN & RESULTATEN

We helpen inmiddels al meer dan drie jaar mensen om te starten met freelancen en we hebben veel positieve feedback ontvangen. Hieronder vind je een aantal testimonials en ervaringen, zodat je een beter beeld krijgt van wat anderen van ons vinden. test

TESTIMONIAL VIDEO'S

ERVARINGEN

Michel Moorlag

Michel Moorlag

Ik werk ruim 25 jaar als softwareontwikkelaar waarvan de laatste 10 jaar als .Netter. Al enige tijd had ik het idee dat ik meer met mijn kennis kon doen en speelde ik met het idee om iets voor mijzelf te beginnen. Alleen hoe doe je dat? Er komt gewoon zo veel bij kijken en als je de overstap maakt, moet je het natuurlijk wel goed doen.

Het programma van Next Level Freelancer was voor mij de perfecte manier om in sneltreinvaart de kneepjes van het ondernemerschap te leren en tevens een klankboard te hebben bij de vele vragen en keuzes die in het begin op je af komen. In het begin leek het mij lastig om klanten te vinden maar dat bleek uiteindelijk mee te vallen door de training die ik kreeg. Klanten komen niet vanzelf, je moet er wel wat voor doen. Het is handig een groot netwerk te hebben, je moet initiatief tonen en sociale vaardigheden zijn belangrijk. Het heeft mij uiteindelijk verrast met hoeveel gemak de overstap is gegaan. Je vraagt je in het begin af hoe je aan klanten komt, hoe je de administratie moet doen etc. Maar met de training en coachingsessies van Erik is het allemaal vrij natuurlijk verlopen en was het allemaal minder spannend dan ik vooraf dacht. Ik heb tijdens het traject veel geleerd. Een voorbeeld daarvan is dat wat betreft je uurtarief niet te bescheiden moet zijn. Het is beter om hoog in te zetten en daarna te zakken dan andersom en de fijne kneepjes om zo’n hoger tarief te krijgen kwamen in het programma goed naar voren.

Het mooie van de overstap was dat ik mogelijk wel bij mijn huidige werkgever wilde freelancer, wat uiteindelijk ook gelukt is ondanks dat hij eerst resoluut nee zei.

Hoe mijn leven nu anders is?
Ik heb nu veel meer vrijheid dan voorheen. Geen verplichte beoordelingsgesprekken en werktijden maar zelf de keuze wanneer ik werk. Financieel ben ik er ook enorm op vooruit gegaan. Mijn hypotheekbank belde dat het onmogelijk was dat ik zoveel afloste met mijn huidige salaris en of ik de herkomst van het geld kon verklaren. Toen ik dat hoorde In het begin was ik wel wat gepikeerd maar nu kan ik er wel om lachen.

Ik wil dan ook tegen mensen zeggen die twijfelen de overstap te maken: Als je goed bent in je vak en niet bang voor een beetje avontuur ga er dan voor, je krijgt er geen spijt van!

Rowan Koppens

Rowan Koppens

In 2018 ben ik best een tijd bezig geweest met wat een nieuwe stap voor mij kon zijn qua carrière. Ik heb een aantal gesprekken gevoerd bij bedrijven, maar het idee om me weer voor langere tijd aan 1 van deze bedrijven te binden stond me tegen.
Erik benaderde mij toevallig via LinkedIn of ik interesse had om te gaan freelancen. Daar had ik zeker wel eens over nagedacht, maar ik wist niet goed hoe ik dit aan moest pakken. Na een eerste kennismaking met Erik had ik er meteen een goed gevoel bij, ik heb vrij snel besloten om de samenwerking aan te gaan. Eind juni tekende ik de overeenkomst bij NLF, half augustus had ik mijn eerste opdracht binnen bij Royal Schiphol Group!
Wat ik erg fijn vind is dat Erik je gedurende het hele proces bijstaat, het is best een grote stap en ik heb er veel baat bij gehad om met hem te sparren en al mijn vragen te kunnen stellen. Zeker niet alleen in het beginstadium, maar juist ook gedurende mijn eerste jaar als zzp’er. Mijn deelname aan het NLF programma loopt af en ik wil Erik nogmaals bedanken voor zijn inzet en hulp. Zonder jou had ik deze stap niet gezet!

Elke Lehaen

Elke Lehaen

In 2020 ben ik met Next Level in contact gekomen over wat zij zouden kunnen betekenen in de verbeteringen die ik zocht bij het voeren van mijn eigen bedrijf. Het werd al snel duidelijk dat Erik verstand van zaken heeft en zeer nuttige info kon bezorgen. We hebben dan ook een programma opgesteld dat perfect aansloot bij mijn behoeften. Met name de sessies omtrent mijn profiel en online vindbaarheid en het onderhandelen waren zeer leerzaam, gaven mij een verfrissende blik en veel kennis/optimalisatie die ik graag eerder zou hebben gehad. De communicatie verloopt erg soepel en Erik is altijd beschikbaar als je met prangende vragen zit. Zowel voor starters als mensen die de overstap al hebben gemaakt zou ik Next Level Freelancer zeker aanraden. Ik ben ervan overtuigd dat zij je dingen kunnen bijbrengen om jouw verdere freelance werk een extra boost te geven. Hartelijk dank Erik!

WALL OF LOVE

Wanneer je start in ons trainingsprogramma helpen wij jou met alles wat te maken heeft met de overstap. Het leukste zijn natuurlijk de tussentijdse momenten dat we daar feedback over krijgen. 

hypotheek aflossen freelancer

JOUW MENING TELT!

Heb jij ons trainingstraject of een van onze workshops gevolgd? Wij willen graag weten wat jij er van vond! Klik op de Facebook knop hieronder en laat een review achter.

Facebook

Ontvang onze Syllabus